Hoe werken wij? 

Als je met het programma van koeienletters wilt gaan werken, kunt je bij ons een inschrijfformulier aanvragen. Mail ons hiervoor op koeienletters@hotmail.com

Om de lessen goed te volgen is het wel nodig dat je kind al Nederlands spreekt. Koeienletters heeft nog geen programma voor kinderen die geen Nederlands spreken. Samen bepalen we eerst het instapniveau van je kind. Wellicht wonen jullie nog niet zolang in het buitenland en kunnen we aansluiten bij de laatste groep van de oude basisschool. Anders kunnen we d.m.v. eenvoudige toetsen die je zelf afneemt en de leeftijd van uw kind een niveaubepaling doen. Als we het beginniveau weten mailen we je een lesvoorstel. Ben je het daarmee eens dan gaan we materiaal verzenden en kunnen de lessen beginnen. Het maakt niet uit wanneer je met het programma wilt beginnen. Je ontvangt de eerste koeienletter lesbrief met daarin de planning en aandachtspunten van de lessen voor de eerste maand. In deze lesbrief staat duidelijk beschreven hoe je de lessen kunt geven en waar je op moet letten bij de instructie aan je kind. Met de verwerking van deze lessen is je kind gemiddeld 1½ tot 2 uur per week bezig. Ons doel blijft om het allemaal eenvoudig en leuk te houden, je kind doet het immers naast zijn of haar gewone schooldag!

Via de e-mail houden we contact met elkaar over de vorderingen van je kind.  Ook helpen wij je met het lesgeven door je vragen te beantwoorden en eventueel extra oefenmateriaal aan te bieden.

Als je aan de laatste week van de planning begint, mail je ons voor een nieuwe planning. In principe is dat dus per maand, maar een ander tempo mag ook. Het programma duurt 10 maanden per groep in het standaard tempo.

Alleen groep 1 en 2, groep 3+ en de eerste klas van het VO hebben een ander tempo.

 

Koeienletters
Wie wij zijn
Wat doen wij
Hoe werken wij
Meer informatie
Interessante links
Contact

Koeienletters | koeienletters@hotmail.com